18-1-2021

Strava

Let's do it!

Helaas is de lockdown verlengd en zitten we nog langer aan onze laptop gekluisterd. De hele dag zitten, is ongeveer net zo ongezond als roken. Daarom leek het de docenten LO van Graaf Huyn een goed plan om jullie te stimuleren om meer te bewegen en lekker naar buiten gaan. Om dit doel te bereiken gaan we de  GHC 100km Challenge opstarten in samenwerking met Bearsports.

 

De GHC 100 km Challenge: In 28 dagen 100 km lopen of rennen.

De Challenge start op maandag 25 januari en is eindigt op zondag 21 februari. Met behulp van de app Strava wordt er bijgehouden hoeveel km je gelopen hebt, hoe snel je liep en hoeveel hoogte meters je gemaakt hebt. Deze gegevens worden verzameld in GHC-100k-Challenge. Dit is een besloten virtuele omgeving, waarin je alle deelnemers kunt volgen en kunt zien hoe jij presteert ten op zichte van je klasgenoten of docenten, je collega’s of zelfs je vader of moeder.

Je kunt in deze omgeving ook foto’s, filmpjes en ander ervaringen delen. Na 28 dagen wordt er per categorie een leuke prijs uitgereikt.

 

Meedoen? Dat regel je zo:

  • Download de gratis app, Strava. In de app moet je er op letten bij instellingen, dat je de app instelt op ‘openbaar’. Gebruik je Strava al, dan hoef je geen nieuw account aan te maken.Geef je Strava account je eigen naam en je klas (bv: bart janssen-kb2a).
  • Schrijf je in door een mail te sturen naar 100k@ghc.nl met daarin je naam en je klas. 
  • Je krijgt dan een mail toegestuurd met daarin enkele links. Via deze links wordt jouw Strava account gekoppeld aan de GHC-100k-Challenge groep, die ontworpen is door Bearsports. Klik op de links en doorloop de stappen, zodat je wordt toegelaten tot de virtuele omgeving.
  • Nu kun je gaan wandelen en/of rennen. Strava houdt je prestaties bij en deze worden (in de periode van 25/1 tot 22/2) automatisch doorgestuurd naar de besloten GHC-100k-Challenge.
  • Log in en bekijk tegen wie je de strijd opneemt en hoe je ervoor staat.
  • Hou vol, daag jezelf, je klasgenoten, je vader of moeder uit, en blijf fit!

 

Schrijf je GRATIS in!  

Meedoen is helemaal GRATIS! Schrijf je dus je in door een mail te sturen naar 100k@ghc.nl. Deel je inschrijving via Insta, Facebook, Whatsapp, Snapchat. We willen zoveel mogelijk deelnemers dus daag een klasgenoot, een docent of je ouders uit en ga aan de slag. Natuurlijk wel volgens de Corona-regels, be safe!!

Als we je inschrijving hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestiging met daarin aanvullende informatie.

NOTE: Groep 8-leerlingen van Geleen e.o. zijn van harte welkom om mee te doen, maar dienen door hun ouders te worden aangemeld.

Geleen1
Geleen4