Naar de brugklas

Na groep acht stap je na de zomervakantie over naar de brugklas. Dit is een spannend moment, want dat betekent een nieuwe school, een nieuwe klas en nieuwe leraren!

Je bent nu aan het nadenken over je schoolkeuze. Je hebt misschien al bedacht waar je goed in bent en waar je belangstelling voor hebt. Ook zal je juf of meester misschien al wat hebben verteld over het kiezen van een middelbare school en wat de verschillen zijn. Het kan een goed idee zijn om een open dag te bezoeken om je te helpen met je keuze.

Samen met je meester of juf en je ouders maak je een beslissing over welke school het beste bij je past. De leerkracht kan goed adviseren over welk type onderwijs geschikt is voor jou: basisberoeps, kaderberoeps, mavo, havo, atheneum of gymnasium. Soms kan het zijn dat de juf of meester nog niet helemaal zeker weet welk niveau het beste past en krijg je een zogenaamd dubbel advies. Het zou ook kunnen dat de gewone lessen niet helemaal je ding zijn en dat je je beter in je vel voelt bij een persoonlijke aanpak en wat meer maatwerk.

Op het Graaf Huyn College is het mogelijk om al deze richtingen te volgen. We bieden verschillende vormen van onderwijs. Er zit vast ook een richting bij die helemaal bij jou past! Kom kennismaken met ons en we leggen jou en je ouders graag alle mogelijkheden uit die het Graaf Huyn College te bieden heeft.

Vanaf het nieuwe schooljaar vind je op deze pagina alle informatie over de diverse kennismakingsactiviteiten.

GROEP 7 / BIJNA GROEP 8 LEERLING

Zit jij in schooljaar 21/22 in Groep 8? Dan organiseren wij op woensdag 8 september een GHC-feestje, speciaal voor jou! Je bent van harte welkom om van 14.00 tot ± 15.30 uur deel te nemen aan deze GROEP 8 middag. Het wordt een actieve middag waarin je al kort kennis kunt maken met het Graaf Huyn College. 


Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Dan vertellen we je in de week van 1 september per mail of de activiteit door mag gaan en hoe het programma eruit ziet.